[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”40″ overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”padding-5-percent” column_padding_position=”left-right” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Nectaerra is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau voor grond-, oppervlakte water, hydrogeologie en stedelijke hydrologie.

Veldwerk Water Management Waterveiligheid Geologie Hydrologie Waterbeheer

Nectaerra verbetert waterveiligheid en watervoorziening door te werken aan:

  1. Technisch onderzoek en modellering
  2. Watermanagement en interim management
  3. Veldonderzoek

Onze diensten strekken zich uit binnen de velden van hydrologie, geologie, geofysica, civiele techniek en watermanagement. Hiermee bieden we oplossingen in grondwateronderzoek en grondwaterwinning, water in landbouw, waterveiligheid, stedelijke waterbeheer en watermanagement.

Ons bedrijfsmodel draait om het aanbieden van alleen de meest gekwalificeerde en onafhankelijke expertise binnen een systeem van beloningen en minimale overhead die de kosten voor de klant zo laag mogelijk houden. Nectaerra bestaat uit een complementair team hydrologen, geologen en ingenieurs met een brede ervaring in Nederlandse en buitenlandse projecten voor klanten in de water sector, maar ook de olie & gas sector en wetenschap. Persoonlijke drijfveren zijn de doorlopende ontwikkeling en overdracht van kennis en persoonlijke groei.

We leveren diensten en producten die innovatief en hoogwaardig zijn, die zijn vormgegeven met de wensen van de klant centraal. Dit levert praktische en gerichte oplossingen en inzichten die begrijpbaar en toepasbaar zijn. Hierbij stellen we ons ten alle tijden onafhankelijk en kritisch op, waarbij betrouwbaarheid en flexibiliteit primair zijn.

We kijken uit uw toegewijde partner te zijn.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]